Skip to content

Hyvää yötä ja huomenta!

Kyllä,

nimittäin kello on vähän yli kolme ja meikäläinen istuu koneen ääressä litra kahvia nokan edessä. Tästä olen kohta pinkaisemassa duuniin aamuvuoroon. Siisti fiilis ja niin poispäin.Tänään ja huomenna olis tarkoitus kiskaista sellaiset kevyet kymmentuntiset työvuorot, joten paksua palkkakuittia odotellessa. Heh!

Kyllä täytyy sanoa, että hieno on tunnelma uudessa duunissa. Mukavat työkaverit, vaihtelevat työajat (en tykkää aina pelkistä 7-16 vuoroista), kansainvälinen työympäristö (lontoota saa joikhata koko ajan), palkka kohtuullinen, ihmiset, ilmapiiri, siisteys, duuni elää koko ajan, yms.

Hitto vieköön, heräsin tossa yhden maissa yöllä siihen, kun joku hullu hakkasi alakerran ulko-ovea. Kun tossa kolmelta sitten heräsin uudestaan, niin sama paukutus kävi vieläkin. Mikä ihme näitä kansalaisia vaivaa? Jos ei ovea tulla avaamaan ensimmäisen vartin aikana niin ehkä sitä kannattais vaan hyväksyä, ettei se sisällä oleva joko halua avata ovea tai sitten nukkuu kännejään pois niin sikeässä unessa, notta tykin pamahdukseenkaan ei heräisi. Menis perkules vaikka hotelliin sitten yöksi tai marssisi pitkin kyliä aamuun asti, kunnes kuppila aukeasi ja viinaa taas saisi.  Ei, pitää paukuttaa ovea niin, että koko kylä raikaa. Kiitos herra paukuttaja. Ja kuinkahan kovaa siinä naapurissa toi paukutus kuuluu, kun meikäläiselle asti kuuluu niin että taulut heiluu? Luulis jo toleranssin putoavan niin, että polliisisetä olis jo soitettu aika päivää sitten. Ihmiset ovat kyllä kummia, kotitappeluita ja riehumisia/paukutteluita kestetään ja katsellaan läpi silmien loputtomiin, mutta autas armias jos joku pariskunta vaikka harrastaisi lempeä pikkasen kovaäänisemmin, niin silloin ollaan heti hakkaamassa pattereita. Kyllä meikäläinen lemmenääniä mieluummin kuuntelisi sen vartin verran, kuin jatkuvaa räyhäämistä aamuun asti. Okei tää nyt oli tällainen pikku lisäargumentti tähän aamun aikaiseen ajatuksen juoksuun, sorgen lukijat. :)

Pitäis varmaan mennä näyttämään pala sille tyypille!

ahnu.jpg

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*