Skip to content

Tulipahan taas…..

….kuvattua. Fitness classicissa olin kuten aina noissa lajin kisoissa tulee oltua, kuvaamassa, mitäs muutenkaan. Ekaa kertaa veivasin kahdella kameralla, 85mm oli kii suurimman osan ajasta D7000:ssa ja 24-70mm kii D3X:ssä. Kyllähän se ihan luonnistuu niinkin, vaikkakin sitten niitä setviessä menee vähän sekaisin järjestys, mut ei pahasti. Vajaa tuhat kuvaa tuli paukuteltua ja tämän kisan myötä taitaa mennä 30 miljoonan avatun kuvan raja rikki Pakkotoiston galleriassa. Se on ihan vitusti avattuja kuvia, joskus laskin keskimäärän ja se oli 24 tuhatta kuvaa auki joka ikinen päivä 247.

d3x_3254.jpg

Ens viikolla sitten Cage kuvaamaan ja sieltä parisen sataa kuvaa tuttuun tapaan galtsuun MMA-puolelle. Sitä ennen tulee napattua settiä maanantaina Mentulan Road to Torontoon, johon kuvataan stillejä ja kovaa treenipätkää liikkuvana. Torstaina sitten Toni Kataja studiosetissä, kerkee chillaamaan pari päivää.

Nikonilta odotan muna ojossa D800:sta, jonka julkaisu huhujen mukaan vuoden loppupuolella. Ovat arponeet, että siinä olisi HD video sekä 120 framee sekunissa, saisi aika mellevää slowmota aikaan sillä. Passaan siis Canonin HDDSLR:t ja venaan Nikonin seuraavaa parempaa viritelmää.

Mut valot himottaa kyllä videon puolella ihan tolkuttomasti, pakko se kai on iskeä kiinni valojen kantaan. Litepanelsit irtoo sieltä 1500 eurosta lähtien / pala. Samaan sotkuun sitten joku vääristävä laajis, ehkä jo Canonin ajalta tuttu 12-24mm Sigma, joka ainakin silloin oli valioyksilö ilman backfocusta.

Pistetään tähän ihan tolkuttoman kovaa settiä, Septic flesh pukkasi ulos uuden lätyn, jota odotin ihan hulluna edellisen lätyn ja sitten tuon aivan mahtavan teaserin johdosta.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*