Skip to content

Auto isolla A:lla

Unohtakaa kaikki tuunatut kaarat tai viritellyt japsipelit, jotka ulisee tyttömäisen kimeästi ohi ajaessaan. Unohtakaa myös kaikki pimpatut pelit, joissa on muka kaikenlaista coolia vanteista medialaitteisiin. Oikeasti kunnon auton pitää näyttää tältä:

rr.jpg

Rolls-Royce Extended Wheelbase

Pellin alla elää todellinen peto: 6,6 litrainen tuplaturboahdettu V12 moottori. Kone tuottaa 563 hevosvoimaa ja vääntöäkin löytyy 780 Nm jo 1,500 kierroksessa. 0-100 tämävaunu kiihdyttää tasan viidessä sekunnissa, tosin kuka nyt näin kauniilla vehkeellä haluaisi edes kovaa ajaa? Hintaa ei olla vielä julkaistu, mutta veikkaanpa sen olevan kohtuu tyyris tyllerö.

rr2.jpg

Sisätilat ei muuten ole muovia ja takapenkillä ei tartte istua polvet suussa:

rr3.jpg

Tsekatkaa tää videootti tuosta uljaasta luxusautosta, varsinkin  4:35 eteenpäin, kun sisätiloja näytetään. On prameaa, niin prameaa…

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*