Skip to content

Kello näkyy ja autot ajaa

Maikki hei, meikähän täyttää tänä vuonna 35 vuotta. Ni, sähän voisit ostaa mulle synttärilahjaksi vaix jonkun pienen lahjan? Mites olis vaikka rannekello? Tää vois olla hyvä ja se on tarjouksessa laatukello.fi:ssä:

OVH: 835.429e (Eh heh…)

corum-tourbillon.jpg

Tämä “vaatimattoman” näköinen kello on Corumin Tourbillon Billonaire White Gold Skeleton Dial, jonka hinta siis todellakin on normistikin melkein miljoona euroa. Tuo “tarjous”-hintakin on piiikkasen tyyris, eikä mun omasta mielestä edes ole tyylikkään näköinen. Jos multa kysyttäis minkä kellon oikeasti haluaisin, (jos rahaa olis rajattomasti) niin ottaisin ehkä yllättäen aika vaatimattoman kellon, mutta silti tässä olis jotain aivan törkeän siistiä! Olen kuolannut aivan sikana tätä kelloa:

IWC:n Portugese tourbillon Black Dial Rose Gold

iwc-portuguese.jpg

Tälläkin kellolla on hintaa helvetilliset 38.389 euroa! Näitä kaunottaria on päästetty maailmalle vain 500 kappaletta. Miten voi kello maksaa enemmän kuin moni henkilöauto? Saatikka sitten melkein miljoona euroa? Huh huh! Tietysti laadusta ja käsityöstä syntyy jotain niin hienoa, että hintaakin tollasille tulee, mut silti!

Kuten autot, mun mielestä hilitty on tyylikästä ja kun lähemmin tarkastellaan niin havaitaan se tyylikkyys. Otetaan vaikka Audi:n RS6 tai Bemarin M3:nen! Esim Audissa takana pienellä lukee RS 6, joka kertookin sitten kaiken laadusta ja tehokkuudesta! Ei kannata lähteä viivalle näiden autojen kanssa, sillä sitä häviää melko varmasti!

audi-rs6-wallpaper-13.jpg

BMW M3 tyylikästä ja hillittyä:

bmw_m3_e92_coupe_backside.jpg

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*