Skip to content

Mainoskuvaa ja kansikuvaa

Kävin rouhimassa taas yhdet kansikuvaukset, tällä kertaa Bull Mentula Bodauksen kannessa sitten tuossa ensi kuun puolella kun se ilmestyy, vai tän kuun, en edes tiedä. Viideskytä jotain kansi meikälle, jos ei lasketa mukaan esitteiden kansia jne.

Mentulaa siis tuli taas kuvattua Tampereella ja hauskaa oli taas kun koko lössi oli mestoilla. Julkistellaan sitten varsinaisia kuvia kun ovat lehdessä olleet, Pakkotoiston Road to Torontossa on tän päivän kuvauksista jotain settiä.

Keskiviikkona sitten pikapikaa Mari Kasvi Fitnesstukun mainoskuvissa, salikuvia pitää taas siis duunaa. Mayorille ajattelin painella, mut kun kello on 1700, niin aivan sama se missä salilla on, täynnä ne anyways on.

Meidän pienempi puudeli täyttelee vuoden kohta, tässä vähän univideota.

Niin joo, Pyhimyksen Medium tulee ulos piakkoin ja siellä muutama meikän promokuva.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*