Skip to content

Japaniassa

Kävin nyt toista kertaa Tokiossa kuvailemassa ja häröilemässä. Varsinkin safkat ovat Japanin eliittiä, mahtavia makuelämyksiä toisensa perään joka helvetin nurkalla. Ihmiset ovat uskomattoman ystävällisiä ja avuliaita, vaikka kielimuuri onkin välissä aika vahvana. Elekielellä ja arpomisella saa kaiken kuitenkin toimimaan loistavasti. Safkaa tuli vedettyä muutaman ylimääräisen kilon verran, joten dieettaaaminen jatkuu sitten taas täällä Suomessa. Etenkin kauppojen erikoiset leivokset ovat vastustamattomia ja olisin sumopainijan mitoissa jos asuisin Japanissa.

Juoma-automaatteja tuolla on aivan järjettömästi ja niissä jos jonkinmoista juotavaa kylmistä kuumiin juomiin. Pressoja löytyy kylmänä ja kuumana joka laatua sekä energiajuomia on tolkuttomasti makeissa tölkeissä.

Shoppailtua tuli normaalia vähemmän kun vaatteita tuolta on vaikea saada, ovat niin laihaa poikaa kaikki. Pituus ok, mutta hihat ei kyllä edes mulle tahdo mennä päälle millään. Muutama siisti tank-toppi sekä animepaitaa tuli ostettua sekä toki Gatsbyn vahaa sopiva kasa, joka riittänee puolisen vuotta.

Kuvailtua tuli Ginzassa, Uenossa, Roppongissa, Shibuyassa, Shinjukussa, Asakusassa, Akihabarassa jne jne. Ginzassa oli Applen iso makea liike, Canonin mestat sekä Nikon Plaza. Akihabarassa joku ystävällinen kamerakaupan kaveri pysäytti ja alkoi esittelemään Canonin 550D kameraa ihan onnessaan ja selitti kovasti miten sillä voi tehdä sitä ja tätä. Näytin sitten selän takana ollutta D3X:ää, että odottelen tämän seuraajaa. Kaveri hyppäsi metrin taaksepäin kuin olisi pelästynyt ja alkoi päästelemään kaikenmoisia WOW, OMG ääniä naama korviin asti hymyssä. Selitti sitten miten kallis kamera tuo Nikon on ja jakoi tohkeissaan käyntikorttiaan, josta selitti joka helvetin merkin tarkoituksen.

iPhoneen nappasin muutamat takaskinit, tarraperusteisesti menee kii tosi nätisti jos onnistuu sen veivaamaan tyyliin align.

Fukushiman katastrofi näkyi turistien poissaololla, joka on ihan vitun hyvä juttu. Asakusassa oli temppeliä tyhjillään ja siellä tuli sitten joku entinen opas selostamaan kaikenmoista heidän uskonnostaan. Asakusassa on myös rakenteilla 634 metrin Sky tree, joka valmistuu 2012.

Ginza on Japanin ja kokolailla maailman kallein paikka shoppailla, siellä on kaikkien huippumerkkien pääliikkeet ja siellä on aivan helvetin puhdasta. Roskaaminen ja röökaaminen on kielletty sakon uhalla kadulla ja se näkyykin pitkin Tokiota ja etenkin Ginzassa älyttömänä puhtautena. Roskakoreja ei ole missään ja roskaa tulee kokoajan ihan saatanasti kaikesta. En tiedä minne ne ne roskat sitten veivaa, koska tuon kokoinen 13 miljoonan keskus roskaa ihan tolkuttomasti. Löysin kuitenkin yhden roskan kadulta.

Ne jynssää tuolla ihan kokoajan joka paikkaa, heität tumpin löytämääsi stögikseen, niin 5min päästä se on kadonnut ja tuhkis kiiltää kuin muna.

Kuvia tuli napattua rontti 400. Harajukussa piti käydä sunnuntaina, koska silloin siellä on aina kaikenmoista showta meneillään. Harmillisesti neljän aikaan teinitytöt olivat jo kadonneet cosplay asuineen, mutta perinteisiä Elviksiä oli joraamassa siellä yksi lössi.

Yleistä kuvaa tuli ihmisistä ja mestoista nappailtua ja sain myös kunnon Kunfu-ukon kuvan, tai semmoisen vanhan kung-fu mestarin näköisen ukon kuvan, pitää vain veivaa se muuhun taustaan kuin valkoiseen seinään, jonka edessä Uenossa oli.

 

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*