Skip to content

Panoja

Muutama panorama Japanista tähän päivitykseen. Ajattelin jatkossa koittaa etsiä noissa metropoleissa kauempaa kuvakulmaa, jossa saisi koko cityscapen kuvaan, lienee vähän hankalampi proggis. Ens kerralla olis tarkoitus käydä Shanghain kautta Souliin ja sieltä Osakaan ja sitten Suomeen. Kolmen viikon keissi jossa saisi kolmesta maasta napattua jotain siistiä kuvaa.

Mut Japanista pari, toinen on Ginzasta vähän etelään ja toinen Asakusasta. Eka on duunattu 17 kuvan setistä 360 asteen panoksi ja toinen viidestä vaakakuvasta. 17 kuvan panossa oli aika hulvaton tiedostokoko psd:nä ja alkoi konekin jo hyytymään, vaikka potkua proossa on mielin määrin.

Tämän ukkelin kuvasin Uenossa kun kerjäsi hilloa vilkkaalla kadulla työmaaseinää vasten. Asakusan temppeleiltä sitten taustaa kuvaan ja menoksi.

One Comment

  1. Aki wrote:

    Helvetin hienoja.. Varsinkin tossa alimmaisessa on jotai..

    [Reply]

    Tiistai, Kesäkuu 7, 2011 at 18:19 | Permalink

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*