Skip to content

Ronsu

Vielä yksi viritelmä Japanista. Tausta kuvattu pari vuotta sitten Asakusassa temppelialueella, joka oli väärällään turisteja. Norsu kuvattu Ueno parkissa viime viikolla. Uenossa oli pandojakin, tulipa sellainenkin nähtyä ekaa kertaa livenä. Siellä ne chillas ja veteli bambua aitauksessaan. Norsu meni eka vituiksi varjon osalta, mutta pistin korjaten sitten kun sain palautetta Digicamera.netissä. Tosin siellä usein palaute on negaa, oli sitten mikä tahansa kuva. Nyt tosin oli ihan aiheestakin, ei mikään mielipide, vaan fakta. Mielipiteet kun kiinnostaa kiviäkin, jokaisella on semmoinen ja se on vain mielipide, kaikilla on oma näkemyksensä kuvasta.

Huomenna maanantaina olisi Salibandyliiton julistekuvaukset Vuosaaren satamassa, itseasiassa samassa paikkaa, jossa kuvasin aikanaan Marius Graatrudin, neljä pelaajaa vetämässä sählyä erikoisessa mestaa, siinä saakin sitten varmaan kuvata erikseen 2 + 2, jotta valot riittää kaikille tasapuolisesti. Mut se setuppi katotaan sitten huomenna miltä näyttää, vielä kun ei ole tarkkaa tietoa minkäkokoinen se juliste on.

 

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*