Skip to content

Ferrari

Virittelin iltani kuluksi photoshoppitreeneissä tommoisen pelihässäkän Japanin kuvista. Saihan siinä hetken väkertää, että sai pelin näköiseksi, mut kyllä se siitä. Flatoutista nappasin screeneinä hudit kuvaan.

Maanantain mainoskuvaukset meinasivat mennä syteen kun vettä tuli taivaalta taas kerran kun kameran kaivan. Mut saatiin sitten katos päällemme Vuosaaren satamassa, joten 20minuutin kuvaukset meni hyvin purkkiin. Kuvat tulevat sitten syksyllä Salibändyliiton kampanjoissa esille.

One Comment

  1. Petri wrote:

    Tää oli kyllä onnistunut, täytyy myöntää. Ferrarin spoilerin varjo nyt heittää hieman (siiveke oikealla ei mätsää vasempaan), mutta tuo nyt on nihilistisikojen kommentti, joten jätetään sanomatta :)

    Jälki kyllä paranee hyvää vauhtia, mielenkiinnolla odotan, miltä palikat näyttää parin vuoden päästä.

    [Reply]

    Tiistai, Toukokuu 24, 2011 at 2:56 | Permalink

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*