Skip to content

Walking Dead

Hei jou whazzuuup?

Pilsneri is in da huose ja kaikki chillaa!

Prismoissa ja Giganteissa myydään edullisesti hyvää zombie-sarjaa nimeltään Walking Dead. Kattelin eilen illan hämärissä viisi ekaa jaksoa ekasta kaudesta (1. kaudessa 6 jaksoa).

The Walking Dead on samannimiseen Rober Kirkmanin sarjakuvaan perustuva televisiosarja. Sarja alkoi Yhdysvalloissa lokakuussa 2010. Sarjassa joukko ihmisiä on selvinnyt zombiepidemialta ja yrittää löytää turvapaikkaa zombien valtaamasta Amerikasta.

Sarjan ensimmäisessä pilotti-jaksossa apulaissheriffi Rick Grimes herää sairaalasta, kun hän oli saanut ampumahaavan eräässä välikohtauksessa. Myöhemmin Jonesin perhe ottaa hänet turvaan hylättyyn taloon, josta Rick lähtee etsimään perhettään monien esteiden kartoittamana.

Sarjan toinen tuotantokausi käynnistyy vuoden 2011 loppupuolella. Sarjassa tullaan näkemään muunmuassa sarjakuvasta tuttu Tyreese. Kirkman on myös kertonut että toisessa kaudessa tultaisiin ehkä näkemään myös Hershelin farmi, joka oli tärkeä osa sarjakuvaa.

Pakko sanoa, että ihan perkeleen hyvä zombie-sarja. En niin ihan kovin zombie-fani ole koskaan ollut, mutta tässä on mukana niin paljon kaikenlaista, että mä diggaan ihan kybällä. Hyvä sarja ja kannattaa käydä poistamassa hyllystä.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*