Skip to content

Gary Gaymoore – I am God

Haters gonna hate. Saadaan joka projektista aina kurat niskaan, kuten tästäkin, mutta ei haittaa, me duunataan kaikkea älytöntä joka tapauksessa omaksi iloksemme. Garyn video kuvattiin noin seitsemässä paikkaa ja siitä sitten viriteltiin musavideo. Nyyssölä teki biisin ja meikä lauloi, olihan muuten kokemus tuokin laulaa noin lyhyt pätkä. Ei käy kateeksi heviörisijöitä, miten niiden kurkku kestää vetää keikasta toiseen menemättä totaalisen rikki? Anyways, Gary taas kehissä pitkästä aikaa musavideon merkeissä. Tuuli aivan helvetisti koko kuvausten ajan, edes jalustaa ei uskaltanut jättää yksin kameran kera.

Perään vielä ammuskeluvideo.

Sais muuten tulla pikapikaa se 64 bittinen Final cut pro, on meinaan yhtä helvettiä veivaa noita videoita kun saa rendaa joka saatanan palasta aina. Koneessa on potkua vaikka miten, mut kun paska ohjelma ei vain osaa. No sen pitäis kesäkuussa tulla ulos ja sitten nopeutuu tajuttomasti.

Pelkästään konvertointi Applen prores muotoon kesti noissa videoissa 2 tuntia, sitäkään ei tartte enää uudessa FCP:ssa tehdä, vaan se osaa käsitellä useita eri muotoja semmoisenaan, nyt kun joutuu rendaamaan sitten niin maan saatanasti jo pelkästään prores muodossa, saati että sekottelis kaikkia keskenään, siinä menis hihat heti. En tajua miten Applelta on voinut edes tulla tommoinen paska, tai sitten mä vain oletan kaikkien ohjelmien toimivan kuin Adobet.

4 Comments

 1. Teemu wrote:

  Nää teijän setit (videot ja valokuvat) on sairaan hyviä. Aina saa nauraa kippurassa. Lisää tämmöistä!!!
  Jatkakaa samaan malliin!!!
  HATERS GONNA HATE, BUT WE DONT GIVE A SHIT!!!

  [Reply]

  tomi Reply:

  ei tässä mitään hyvä ollut:)

  [Reply]

  Teemu Reply:

  Kattoit vissin sit ihan väärään suuntaan…..

  [Reply]

  Tiistai, Toukokuu 31, 2011 at 19:54 | Permalink
 2. Tapio wrote:

  Meikä jo oikeasti luulin et joku ammuskelee tuola, kun en huomioinu videon nimeä ensin :D
  Vaiha videon nimi joksiki muuksi niin jengiki säpsähtää toho niiq minä :D

  [Reply]

  Keskiviikko, Kesäkuu 1, 2011 at 6:03 | Permalink
 3. Petri wrote:

  Vähän jäi kyllä DUH-olo. Ei oikeastaan naurattanut, ylipitkä kitarasoolo oli juuri niin piinaava kuin sen pitikin varmasti olla, mutta ei tästä kyllä pahakaan mieli tullut. No, ei asioissa kehity, jos ei tee mitään.

  Ammuskeluvideolla monta pojoa, se toimii hienosti :)

  [Reply]

  Torstai, Kesäkuu 2, 2011 at 22:37 | Permalink
 4. Minä Itte wrote:

  Jumalauta,lisää näitä!! Ja tosiaan,jos musavideossa solistin puhallettavassa kitarassa lukee Surfing Safari ,niin ei kai sitä kukaan ota liian vakavasti,eihän?

  [Reply]

  Sunnuntai, Kesäkuu 5, 2011 at 1:57 | Permalink

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*