Skip to content

Promoja – Hey Heather

Sattuipas tuuri kun ei tuullutkaan, vaikka meren äärellä oltiin. Facessa ilmoitin, että toukokuussa teen yhdet ilmaiset promokuvaukset jollekin bändille ja Hey Heatherille meni ne ilmaiset promot. Kalasatamassa vaihteeksi kuvaamassa ihan hyvällä säällä.

Gaymooren videota on katsottu kivasti ja saatiin loistavasti apuja videon promoon kun jengi veti herneet sieraimeen musavideosta. Thanks, tehdään siis lisää entistä paskempaa materiaalia, homma toimii näin. Esim Saftin traileria ei kommentoitu laisinkaan ja se on saanut kuukaudessa alle puolet siitä katsontamäärästä mitä Gaymoore parissa vuorokaudessa. Niin hassua kuin se onkin, niin tommoinen simppeli paska musavideo, voi saada jotkut ihmiset täysin suunniltaan vaikka siinä ei oteta kantaa mihinkään, eikä herjata ketään, se on vain parodia 80-luvun hevimusasta. Mut kaikki kommentit ja jutut on plussaa, thanks siis kaikille. Jos liikaa ahdistaa, niin lääkkeet sitten naamariin ennen meidän videoiden katselua.

2 Comments

 1. Petri wrote:

  Nää bändikuvat on kyllä teknisesti just, mutta eivät ne anna katsojalle juuri mitään. Jätkät seisoo rivissä, ehkä toi vasemmanpuoleinen on basisti, koska se on pitkä.

  Oman alan kuvissa on säännöllisesti vaikka mitä ideaa, miksi näissä pitää himmailla? Vie nuo pojat vaikka salille kantamaan rautaa, jo siitä tulisi loistokuva :)

  [Reply]

  Torstai, Kesäkuu 2, 2011 at 22:34 | Permalink
 2. Mike wrote:

  Näissäkin oli idea. Jätkät olivat sopineet kokovartalo bodypaintit, varanneet ajan ja kaikki, mutta kuvausta edellisenä iltana oli ko. bodypeinttaaja joutunut sairaalaan jonkun jutun takia ja sitten meni se idis. Kuvattiin sitten perusjutut. Toteutetaan varmaan alkuperäinen idea toisella kertaa.

  [Reply]

  Torstai, Kesäkuu 2, 2011 at 22:39 | Permalink

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*