Skip to content

Kansia ja videota

Tullut tossa paukutettua parit kannet taas vaihteeksi ja lisää tulee. Videotakin veivattu Mentulan kanssa enemmän ja vähemmän, sekä mainoskuvauksia ja bändikuvauksia sinne tänne. Fightsportin kansi kuvattiin Hotelli Helkassa tuossa jokin aika sitten ja varmaan leffa tuosta selviää aika helposti, oli toinen leffateema Fightsportin kannessa.

Seuraavassa Bodauksessa on Mentulasta kansi meikän ottamana ja torstaina olis tarkoitus kuvaa Fightsporttiin siistillä idealla kantta, mut vähän kelit pelottaa, taitaa mennä suteen se idea kun ulkona pitäis kuvata.

Mentulasta veivattiin Toronton kisaa varten iso proggis Pakkotoistolle ja viimeisenä tehtiin sitten puolen tunnin treenipätkä.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*