Skip to content

Los Hombres

Noniin, taas saa jengi itkeä kun tehtiin semmoista paskaa, että oksat pois ja pyyt pivoon. Tämä oli täysin järjetön idea ja täysin järjetön toteutus, Hernesaaressa kikkailtiin ja vaatteet maksoi yllättäen 150 eskoa Punanaamiosta. Luulis tollaiset releet löytyvän halvemmallakin, mut so not.

Se saatanan Final cut pro X pitäis tulla ens viikolla, mut paskanvitut kuitenkaan tule. Alkaa palaan päreet ihan tosissaan ton roskan kanssa odotteluun, niin vammainen softa, että miten jengi on sillä pystynyt duunaamaan mitään?

Anyways, käytiin Fightsportille kuvaamassa Nummelassa, vai oliko se jo Vihtiä, kantta ja sisälmyksiä, Spartalaista jutskaa tulossa seuraavaan lehteen, pitää vain huoraa photoshoppia aivan julmetusti jos haluaa yhtään leffatyylistä printtiä aikaan.

Palaveria pukkaa ens viikolle yhden lehden kansikuvaajan paikasta, joten sitten saa vauhtia taas sadan kannen projekti. Katotaan minkälaiseen diiliin päästään.

Mut tossa toi paska.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*