Skip to content

Stilliä välillä

Hirvee treeni käynnissä videoefektien osalta, mutta liikkuvan kuvan editoinnin puolelta saa taas idoita stilliin ja stilli on kyllä hullusti tykimpää duunaa, saa siihenkin lisää inspiksiä kun videoefektejä kelailee. After effects on nyt työn alla ja kun aikansa treenaa, niin varmaan taso nousee nopeaan. Pitkälti ajattelin tehdä pelkkiä efektikikkailuja, lähinnä kuten stillinkin puolella, tarinaan ei tulla mitenkään älyttömästi panostamaan, eikä pätkien pituus mitenkään hirvittävästi tule venymään. Aikaahan noiden editointi ja treeni ottaa ihan törkeesti enemmän, vaikka saahan niihin stilleihinkin hukattua aikaa kiitettävästi.

Kansikuvauksia tuossa ollut ja tein myös diilin Bodyn kanssa kansikuvaajan paikasta, siirryn siihen lehteen ja Pakkotoisto vahvistaa yhteistoimintaa Bodyn ja liiton kanssa.

Eilen oli paintball-kuvaukset ja veivattiin studiossa setit kasaan. Unohdin kuvaukset kokonaan. Olin Kampissa koirien kanssa kun tuli soitto 17:55, kuvaukset olivat 18:00. Ei muutakuin karmeella vauhdilla himaan, valot kantoon ja 18:25 olin jo täydessä setissä studiolla setup valmiina. 18:45 homma olikin jo pulkassa.

Tein kavereille monta eri versiota eri väreissä plus toki täydessä väriskaalassa, mut tähän tämä sävytetty. Taustan kuvasin Ruoholahden metrotunnelissa aikanaan kun kuvasin siellä yhtä mallia. Putket ja kivikasa tuossa oikealla on Hammerfestista saakka. Räjähdys ja palaset ovat itseasiassa liikkuvasta kuvasta tuotu After effectsin kautta framena photariin. Aina pitäis muistaa joka helvetin mestassa ottaa talteen kuvia, tuoltakin vain yksi kappale. Välillä jotenkin vain unohtuu.

Huomenna Olympiastadionille kuvaamaan Fightsporttiin haastiskuvaa, kelit ainakin on nyt tapissa, joten pääsee tekemään kesäistä settiä. Idea on ihan simppeli, mut siisti, päätoimittaja kehitteli pienen asiaanliittyvän kikan kuviin.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*