Skip to content

Takas blogiin

Mulla on kai sitten niin kamalasti sanottavaa, ei oikeasti ole, mut kuitenkin on. Ihan hirvee kiire, kuvauksia on aivan törkeesti kokoajan, mut tätä se on joka syksy. Otin pestiksi kuvata 9 fitnessmallia(kymmenes jätti kesken) ja osan olenkin jo kuvannut. 9 teemaa piti keksiä ja siinähän sitten virittelyä onkin riittänyt kun aikataulut on kireellä ja säähän ei voi koskaan luottaaa.  Yksi sade väärään paikkaan ja menee taas helvetilliseksi säädöksi.

No anyways, jos jotain kuvaakin laittais. Black sun aeonin promot kävin veivaamassa tossa Kouvolassa ja samalla sovin videokuvauksesta, jossa kuvaan ja editoin BSA:n videon.

Mikko Sinkkosen duunaama skeba tossa toisessa kuvassa, tekee muuten aika makeita kitaroita kaveri.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*