Skip to content

Vapottelu – Röökin tappaja

Ai että mikä harrastus tämä vapottelu onkaan. Pakkotoiston keskustelusta lähti tämä vallattoman siisti harrastus, joka on vähentänyt normaaleja röökejä alle 30 prossaan aikaisemmasta. Homman nimi on siis vedellä savuja erilaisilla laitteilla, itsellä eGo, jossa sitten Dual coil atomisaattori. Ainoa paha on nikotiini, muutoin homma loistaa puhtaalla vesihöyryllä, joten niitä tuhansia kemikaaleja ei tule vedettyä. Ja mikä parasta, tämä tuntuu ja maistuu törkeesti röökiä paremmalta ja tätä voi vetää melkein missä vain kehtaa. Julkisilla paikoilla vain ei vielä kehtaa, joten toivonkin, että homma yleistyisi.

Makuja on miljoona, on omenaa, redbullia, mansikkaa, vaniljaa, vadelmaa, kahvia, cappuccinoa ties mitä normaalin röökinmaun lisäksi. Näitä sekoittelemalla saa uusia makuelämyksiä ja näistä tulee siis vielä mahtava savut kaupanpäälle. Kurkkutuntuma on kevytröökejä parempi, tuntuu siis enemmän tupakalta mitä tupakka itse. Ei jätä hajua mihinkään, vaan vesihöyry katoaa hetkessä. Voi kiskoa rauhassa koneen ääressä wacomin kynä toisessa kädessä ja vapo toisessa. Autossakaan ei mitään haittaa, ikkunat kiinni vain painaa imeskellen.

Hirvee nikotiiniriippuvuus näistä kyllä tulee, mutta ei se ole mitään verrattuna röökin paskakemikaaleihin.

http://www.youtube.com/user/Mtmm2#p/u/3/Zrctlm35zuE

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*